Hoe bouwt MEERBOUW?

Bouwen met vakmanschap en creatief inzicht

Werken met MEERBOUW betekent vertrouwen op meer dan 20 jaar aannemerschap van Dies van der Meer en zijn vaste team aan vaklieden.

Onder goed aannemerschap verstaat  MEERBOUW dat we samen met de klant vooraf een bouwplan opstellen we noemen dat de bouwstenen van MEERBOUW. Helder en duidelijk de bouwfases in planvorm.

MEERBOUW werkt graag met vaste bouwprofessionals en leveranciers, maar staat altijd open voor eigen inzet of partners van klantzijde. Zolang het maar ten goede komt aan het eindresultaat, we houden ons vizier open.

 

MEERBOUW bouwt het

De bouwstenen van MEERBOUW

Samen met de klant stellen vooraf een bouwplan op en na een eerste kennismaking en inventarisatie van de bouwwensen ontvangt de klant offerte. Bij overeenstemming over de definitieve opdracht wordt het bouwplan verder in detail uitgewerkt en de samenwerking bekrachtigd. De planning van de bouw kan beginnen.

Dies van der Meer is voor iedere klant het vaste aanspreekpunt als het gaat om planning, budget en uitvoering. Ten alle tijden kan de opdrachtgever terecht voor overleg en vragen. Op de bouwplaats zelf zal de bouwopzichter of voorman het vast aanspreekpunt zijn. MEERBOUW houdt van korte lijnen en direct contact met de klant en leveranciers.

Regulier overleg met opdrachtgever en aannemer is van groot belang in de voortgang van een bouwproject. Vooraf wordt bepaald wanneer en hoe vaak er overleg plaatsvindt zodat deadlines behaald worden en de bouw volgens plan en budget wordt uitgevoerd. MEERBOUW ziet regulier overleg als essentieel onderdeel van de uitvoering van een bouwplan en houdt nauwlettend de planning en afspraken in de gaten.

  • bouwfysische berekening
  • bouwaanvraag
  • constructie berekeningen
  • duurzaam bouwadvies
  • isolatie berekeningen